Pogosta vprašanja in odgovori

Kdo ali kaj je Bobrov svet?

Bobrov svet je blagovna znamka, ki jo ustvarjava učiteljica in učitelj. Ko nam je epidemija čez noč korenito spremenila življenje, sva se začela spraševati, kako čim bolj kakovostno preživeti prosti čas z otrokom. Iz tega se je rodila ideja za nastanek naših izdelkov. Vizija Bobrovega sveta so kakovostni izdelki za aktivno preživljanje prostega časa otrok.

Kaj je Potovalni dnevnik?

Potovalni dnevnik je prvi izdelek znamke Bobrov svet. To je knjižica, namenjena otrokom od 5. do 12. leta starosti, ki vsebuje 9 izletov po Sloveniji. Vsak izlet je predstavljen na štirih straneh in vsebujejo zanimivosti o destinaciji in naloge, s katerimi bo vaš otrok spoznal ta košček Slovenije, pri tem pa krepil svoj mentalni in ustvarjalni razvoj ter otroško igro povezal z raziskovanjem in učenjem. V potovalnem dnevniku so uporabljene velike tiskane črke, vsi izzivi in naloge so prilagojene tej starostni skupini.

Ali Potovalni dnevnik vsebuje rešitve nalog?

Seveda. Na zadnji strani dnevnika najdete QR kodo in geslo, s katerima lahko dostopate do spletne strani, na kateri so navedene rešitve vseh nalog.

Koliko časa po oddanem naročilu dobim izdelek?

Vsa prejeta in plačana naročila med delovnikom do 12.00 skušamo oddati še isti dan, kar pomeni, da je lahko izdelek že naslednji dan na vašem naslovu. V kolikor nam to ne uspe, jih obdelamo naslednji dan. Čas dobave nikakor ne bi smel trajati več kot 4 delovne dni. Če se to zgodi, nas, prosim, obvestite na info@bobrovsvet.si. Podrobnosti najdete v razdelku dostava.

Ali lahko vrnem izdelek, če mi ni všeč?

Seveda. Nepoškodovani izdelek lahko brez vprašanj vrnete v roku 30 dni od nakupa. Za podrobnosti preberite razdelek reklamacije in vračila.