Bober je graditelj. Je iznajdljiv, ustvarjalen, radoveden, vedoželjen, vztrajen in tesno povezan z naravo. To pa so vrednote, ki jih živimo in jim sledimo tudi v svojih izdelkih.

Bobrov svet je slovenska znamka, ki jo ustvarjava Nastja (učiteljica in pedagoginja) in Klemen (učitelj). Imava bogate, dolgoletne izkušanje s poučevanjem otrok tako v razredu kot pri individualnem pouku in z delom z otroki v neformalnih organizacijah (letovanja otrok, jezikovne šole, tabori za nadarjene).

Svoje delo obožujeva. Ne prestrašiva se novih izzivov – ravno nasprotno; vseskozi se dodatno strokovno izobražujeva in iščeva novosti ter izboljšave. Povezuje pa naju tudi neizmerna ljubezen do potovanja in raziskovanja Slovenije in sveta.

Z željo združiti vsa področja, v katera sva vsakodnevno vpeta, in predati znanje, ki ga imava, je nastal Bobrov svet. To je spletna stran, kjer staršem ponujamo podporno okolje pri vzgoji, motivaciji pri učenju, celovitem razvoju, aktivnem načrtovanju prostega časa in ponuditi kakovostne didaktične materiale.

Če želite spremljati naše delovanje, se lahko prijavite na naše e-novičke.