Prvi otroški potovalni dnevnik

Kaj je največ, kar lahko podarimo svojim otrokom? Čas, ki ga preživimo z njimi, in spomine, ki jih ustvarimo skupaj.

Naj vaš otrok razvija miselne sposobnosti. Naj kakovostno in aktivno preživi svoj prosti čas. Naj raziskuje, potuje in se uči skozi igro v naravi.

Prvi slovenski potovalni dnevnik je namenjen otrokom od 5. do 12. leta starosti. Ob pomoči staršev je primeren tudi za mlajše, prav tako pa v reševanju uživajo starejši.

V njem najdete 9 izletov po Sloveniji. Na vsaki destinaciji bo dnevnik vašega otroka vodil skozi zabavne dejavnosti in miselne igre, s katerimi bo spoznal še neodkriti košček Slovenije ter pridobil novo znanje s področja naravoslovja, geografije, zgodovine, jezika in etnologije. Skrbno izbrani in starosti primerni izzivi, premetanke, labirinti in miselne naloge bodo spodbudile otrokov mentalni razvoj, razvijale njegovo ustvarjalnost ter otroško igro povezale raziskovanjem in učenjem.


Potovalni dnevnik te odpelje na 9 zanimivih, a malo manj znanih kotičkov v Sloveniji. Odkrivaj lepoto naše dežele, prisluhni petju ptičk in žuborenju reke, ujemi čudovite razglede in se nauči veliko novega.V potovalnem dnevniku te čakajo miselni izzivi, logične uganke, labirinti, premetanke, križanke in druge zabavne naloge, ki bodo spodbujale tvojo ustvarjalnost in miselne sposobnosti.


Soustvarjaj potovalni dnevnik. Vanj zapiši svoja doživetja, nariši najlepše razglede, pobarvaj ilustracije in prilepi fotografije, ki bodo nastale na izletu. Čez nekaj let bo dnevnik knjiga nepozabnih družinskih spominov.

Otroški potovalni dnevnik je odlično darilo za vsakega otroka, ker z njim …

– raziskuje manj znane kotičke Slovenije
– spoznava naravne in kulturne znamenitosti
– razvija logične in miselne oblike mišljenja
– uporablja domišljijo in razvija svojo ustvarjalnost
– se uči opazovanja okolice
– povezuje znanje
– se razvija skozi igro v naravi

Otroški potovalni dnevnik ima trde platnice, spiralno vezavo, 44 strani. Vsebuje 8 izletov z nalogami in 1 izlet po vaši izbiri.

Izleti s potovalnim dnevnikom:

V trgovino